Tuesday, June 07, 2011

For those who don't know me...

 Dnes bol dosť príšerný deň..... Po 5 hodinovom spánku som musela vstať a ísť do školy. Bola som totálne unavená a tak som na seba natiahla len DIY potrhané rifle a sveter s dierami (ako totálny bezdomovec :D) a nestihla som sa ani učesať, takže som vyzerala ako keby ma napadla svorka divých psov, ale čo už. V škole bolo príšerne, boli písomky a aj ma skúšali, no  našťastie som to zvládla... Horšie bolo, že mi celý deň čosi hučalo v hlave, bolelo ma brucho a myslela som, že odpadnem :(. Ale je to lepšie, už aspoň dokážem mať otvorené oči na pať minút :D. 

Tyna sa ma pýtala kde boli nafotené fotky z predošlého postu. Boli fotené v Národnom parku Slovenský raj (na východe Slovvenska) v časti Čingov. Je to naozaj raj na zemi, zbožňujem sa tam len tak prechádzať.


 Napadlo ma, že napíšem krátky post o mne, lebo o mne nikto nič nevie, keďže som medzi blogmi nová....Tak aby som začala:

- Moje meno je Michalea, pôvodne som sa mala volať Emma alebo Paulína. Som rada, že to skončilo pri Michaeli.:D

- Tancujem dva roky vo folklórnom súbore. Ja viem, neznie to nejak extra, ale tanec je môj život.

- Som shopaholic.

- Milujem fotografonie, no nenávidím pózovanie. Zbožňujem fotiť najmä ľudí, zvieratá ale niekedy aj prírodu. Pradox je, že nemám žiaden foťák, takže všetky fotky na blogu sú buď z mobilu alebo fotené 10 alebo viac ročným foťákom (napr. predošlý článok), no dostať nejaký dobrý fotoaparát je mojím snom :)

- Najradšej mám zo všetkých fotiek momentky.

- Môje obľúbené seriály sú Skins a The Vampire Diaries.

- Moje obľúbené filmy sú The Runways, Harry Potter a Remember me.

- Moje obľúbené knihy sú The Secret a Breaking Down.

- Mám psíka menom Angie. Je niečo medzi psom a ovečkou :)

- Milujem hnedý lak na nechty.


Zdravím :)

2 comments:

  1. děkuju za odpověď:) ty fotky jsou vážně nádherné, budu se tam muset někdy vypravit:))
    a Skins je můj nejoblíbenější seriál, dneska jsem na něj měla prezentaci ve škole:D a The Runways je film přímo dokonalý...máme podobný vkus:)
    hezký článek, ráda se dozvídám čí blog to vlastně čtu;)
    a máš krásné oči:)

    ReplyDelete
  2. ďakujem pekne, veľmi ti to odporúčam ako výlet, je to veľmi ďaleko no stojí to za to:).... áno, skins je úžasný seriál aj keď niektorí tvrdia že je to dosť zvrátené no mne sa to páči :)

    ReplyDelete